HelppyKlubb åt seniorer

Vi stöder den lokala seniorsamhörigheten

Seniorer är oss nära till hjärtat. Vi vill att alla har möjlighet till ett stödnätverk. Ingen skall behöva vara ensam. Tröskeln att be om råd skall vara låg.

Med detta som tanke öppnade vi ett utrymme på gatunivå vid parken (Smedsgatan 13, 00150 Helsingfors), dit seniorer och deras anhöriga kan komma för att be om råd.

 

Alla råd och program är gratis. Kom med och njut av en kopp kaffe, lyssna på tips, fråga om råd, delta i vårt varierande program eller stifta nya bekantskaper i närkvarteren.

Vårt vardagsrum är öppet varje torsdag kl. 15-17 åt alla. Klubben är på paus för tillfället i och med Coronaepidemin.

HelppyKlubben gör även många tillfälliga Pop-Up-klubbar tillsammans med många volontärsorganisationer i olika kommuner. Följ oss på sociala medier för inkommande datum!

Klubin avajaiset 13.6.2019 .jpg

Några höjdpunkter

Lisää

Helppy är en service som modigt förnyar äldreomsorgen. Vi erbjuder senioren alltid hjälp från samma bekanta person, helpparen – då det behövs. Vi erbjuder helhetsmässig omsorg åt senioren, till hemmet och åt närstående. Vi har redan hundratals nöjda kunder och vi har även blivit ärade med Samhälleligt Företag-märket från Förbundet för Finländskt Arbete. För ofta ber seniorer om hjälp för sent, när tröskeln att be om hjälp är hög. Vi vill förändra detta.

Seniorens viktigaste stöd.
Vi är verksamma nationellt.

Helppy Oy

FO-nummer: 2910554-3

Kontaktuppgifter

Beställ nyhetsbrev

Följ oss

www.helppy.fi

info@helppy.fi

010 299 8 299

Smedsgatan 13

00150 Helsingfors

  • instagram-logo_white
  • facebook-logo-button_white
  • linkedin-logo-button_white