Richard Nordström
Jag grundade Helppy för att få bättre stöd åt min egen mamma och hjälpa henne klara sig hemma så länge som möjligt. Jag hoppas kunna erbjuda samma möjlighet åt andras mammor och pappor via Helppy.
Vi vill förändra hemvårdsbranschen i Finland genom att hämta mera hjärta till vården genom att verkligen satsa på vårdarna och erbjuda smarta vardagslösningar via teknik och lokala samarbeten.

Min egen mamma var vår 1:a kund ⏤ nu hjälper vi redan hundratals seniorer.

Richard Nordström

Grundare, helppy

Allt började då min mamma blev sjuk. Hon hade bott i samma bekanta Ulrikasborgs kvarter sedan flicka och att flytta till seniorboende kändes som en avlägsen tanke. Hon älskade området och sitt mysiga hem.

 

Jag beslöt mig för att kasta mig in som stöd. Jag skötte hennes vardagssysslor, utredde byråkrati och letade efter lösningar långt in i natten. Jag anlitade även hemhjälp som stöd.

 

Efter två år måste jag ändå konstatera att jag ville ha bättre hemhjälp åt min mamma än vad som för tillfället är tillgängligt. Jag beslöt mig för att grunda helppy – en ny omfattande hemtjänst för att stöda seniorer.

Jag vill att även andra mammor och pappor har möjlighet att njuta av livet i det egna hemmet möjligast länge.

Jag vill med mina erfarna skötare erbjuda seniorer varmhjärtad hjälp, smarta vardagslösningar och tekniskt kunnande. 

Helppy är en service som modigt förnyar äldreomsorgen. Vi erbjuder senioren alltid hjälp från samma bekanta person, helpparen – då det behövs. Vi erbjuder helhetsmässig omsorg åt senioren, till hemmet och åt närstående. Vi har redan hundratals nöjda kunder och vi har även blivit ärade med Samhälleligt Företag-märket från Förbundet för Finländskt Arbete. För ofta ber seniorer om hjälp för sent, när tröskeln att be om hjälp är hög. Vi vill förändra detta.

Seniorens viktigaste stöd.
Vi är verksamma nationellt.

Helppy Oy

FO-nummer: 2910554-3

Kontaktuppgifter

Beställ nyhetsbrev

Följ oss

www.helppy.fi

info@helppy.fi

010 299 8 299

Smedsgatan 13

00150 Helsingfors

  • instagram-logo_white
  • facebook-logo-button_white
  • linkedin-logo-button_white